Πολιτική απορρήτου

Προστασία προσωπικών δεδομένων:


Το red espresso hellas δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα. Προκειμένου να σας παρέχουμε τις καλύτερες πληροφορίες και υπηρεσίες και μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης ή αγορών, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας. Αυτή η πολιτική απορρήτου εξηγεί τις πρακτικές συλλογής πληροφοριών στο διαδίκτυο και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε:


Όταν ψωνίζεται από τον ιστότοπό μας, και εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας ή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο, μπορούμε να συλλέξουμε ορισμένα στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αλληλογραφίας και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Πώς χρησιμοποιούμε συλλεγμένες πληροφορίες:

Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες που παρέχετε μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκπλήρωση της παραγγελίας σας, για αιτήματα πληροφοριών και υπηρεσιών και για να σας προσφέρουμε προϊόντα, υπηρεσίες, διαγωνισμούς, έρευνες και πληροφορίες που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας φανούν χρήσιμες. Μπορούμε επίσης, από καιρό σε καιρό, να επεκτείνουμε επιλεγμένες προσφορές ή διαφημιστικές πληροφορίες εξ ονόματος ενός από τους συνεργάτες μας, αλλά δεν πωλούμε, νοικιάζουμε, μοιραζόμαστε ή παρέχουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους. Όταν τοποθετείτε μια παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, ή ζητήσετε έναν κατάλογο, γραφτείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας ή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας, λάβετε μέρος σε έναν διαγωνισμό ή κληρώση ή συμμετάσχετε σε μια ηλεκτρονική κοινότητα, φόρουμ ή πίνακα μηνυμάτων, σας προσθέτουμε αυτόματα στη λίστα μας για να λαμβάνετε ειδικές προσφορές μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου.

Οι μη προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνολικά για τη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού του ιστότοπού μας, την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών και την παροχή δημογραφικών πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αποκαλύψουμε οποιαδήποτε πληροφορία χωρίς προειδοποίηση ή συγκατάθεση σε απάντηση σε νομικό αίτημα, κανονισμό ή κλήτευση ή όπου πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να αναλάβουμε δράση σχετικά με εικαζόμενες παράνομες δραστηριότητες ή απάτη ή να προστατεύσουμε την ακεραιότητα του ιστότοπού μας ή την ασφάλεια των επισκεπτών μας.