Frequently Asked Questions

Σχετικά

Τι είναι το red espresso®;


το red espresso® είναι ένα νόστιμο, γεμάτο, αρωματικό espresso φτιαγμένο από αγνό τσάι Rooibos. Είναι φυτικά χωρίς καφεΐνη, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και έχει πλούσια κρέμα. Ειδικά σχεδιασμένο και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, φτιάχνεται - ακριβώς όπως και ο καφές - σε μια γκάμα μηχανών καφέ. Είναι η βάση μιας σειράς νόστιμων red ροφημάτων.
Γιατί ονομάζεται "red espresso";


Το όνομα «red espresso» περιγράφει το ίδιο το προϊόν: το "red"/"κόκκινο" αναφέρεται στο διακριτικό χρώμα του espresso μας που παρασκευάζεται από αγνό τσάι Rooibos. Είναι επίσης γνωστό ως κόκκινο τσάι. Το "espresso" περιγράφει τον νέο τρόπο απόλαυσης του τσαγιού ως espresso.
Ποια άλλα συστατικά περιέχει το red espresso®;


Κανένα. Tο red espresso® περιέχει μόνο 100% αγνό τσάι Rooibos αλεσμένο και έτοιμο για χρήση. Δεν περιέχει πρόσθετα, συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες.
Είναι to red espresso® ντεκαφεινέ;


To red espresso® είναι φτιαγμένο από 100% τσάι Rooibos που είναι φυτικά χωρίς καφεΐνη.
Γιατί τα ζεστά red ροφήματα σερβίρονται με μέλι και κανέλα;


Tο red espresso® έχει καλύτερη γεύση όταν σερβίρεται με μέλι και κανέλα και για αυτό το λόγο αναπτύξαμε αυτό το τελετουργικό υπογραφής για τον καλύτερο τρόπο να απολαύσετε τα ροφήματα μας. Το μέλι είναι επίσης μια πιο υγιεινή εναλλακτική στη ζάχαρη, η οποία συγχαίρει τις ιδιότητες της υγείας του red espresso®. Η κανέλα έχει τις δικές της ιδιότητες υγείας και προσθέτει ένα φιλόξενο, πικάντικο άρωμα. Δείτε τις συνταγές ροφημάτων τύπου καφέ εδώ.
Πόσα προϊόντα υπάρχουν στο φάσμα red espresso®;


To red espresso® διατίθεται σε αλεσμένη μορφή σε συσκευασίες των 1kg για επαγγελματική χρήση σε μηχανές espresso. 250γρ για οικιακή χρήση σε γαλλικού τύπου πρέσες και μηχανές για καφέ φίλτρου. Διατίθεται και σε καφέ pod (μεμονωμένες μερίδες σερβιρίσματος) για μηχανές espresso.Είναι επίσης διαθέσιμο σε κάψουλες συμβατές με τις μηχανές Nespresso.
Από πού προέρχεται to red espresso®;


To Rooibos καλλιεργείται σε μια και μοναδική περιοχή στον κόσμο, σε ακτίνα 110 χλμ. στα βουνά Cederberg κοντά στο Κέιπ Τάουν, στη Νότια Αφρική και πουθενά αλλού. Δεσμευόμαστε να προμηθεύομαστε το καλύτερο ποιοτικά Rooibos που βρίσκεται εκεί: Αυτό που μεγαλώνει σε υψηλότερο υψόμετρο σε μεμονωμένες ιδιοκτησίες. Το εργοστάσιο και η μονάδα παραγωγής red espresso® βρίσκονται στο Paarl της Νότιας Αφρικής. Όλα τα προϊόντα επεξεργάζονται και συσκευάζονται εκεί.

Υγεία

Γιατί είναι το red espresso® καλό για εμένα;


Φτιαγμένο από 100% αγνό τσάι Rooibos, το red espresso® είναι φυτικά χωρίς καφεΐνη και γεμάτο από τα οφέλη για την υγεία του Rooibos - συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών αντιοξειδωτικών που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
Έχει το red espresso® αρνητικές παρενέργειες;


Οχι. Το red espresso® είναι 100% αγνό και φυσικό τσάι Rooibos, με 0% καφεΐνη και ισχυρά αντιοξειδωτικά. Δεν υπάρχουν αρνητικές παρενέργειες που σχετίζονται με το ρόφημα Rooibos, έτσι δεν υπάρχει όριο για το πόσα red ποτά που μπορείτε να απολαύσετε.
Τι είναι τα αντιοξειδωτικά;


Τα αντιοξειδωτικά είναι «σαρωτές ελεύθερων ριζών» που προλαμβάνουν και αποκαθιστούν βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες είναι φυσικά υποπροϊόντα οξείδωσης (όταν το οξυγόνο αλληλεπιδρά με ορισμένα μόρια) στο σώμα. Προκαλούνται επίσης από παράγοντες όπως την κακή διατροφή, την ρύπανση, την έκθεση σε χημικές ουσίες, το κάπνισμα και το άγχος. Ορίζονται ως άτομα ή ομάδες ατόμων με έναν μη φυσιολογικό (μη ζευγαρωμένο) αριθμό ηλεκτρονίων, τα οποία είναι εξαιρετικά αντιδραστικά. Επιτίθενται σε υγιή κύτταρα και ξεκινούν αλυσιδωτές αντιδράσεις, όπως τα ντόμινο. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα όταν αλληλεπιδρούν με σημαντικά κυτταρικά συστατικά όπως το DNA ή η κυτταρική μεμβράνη. Τα κύτταρα μπορεί να λειτουργούν ανεπαρκώς ή να πεθαίνουν εάν συμβεί κάτι τέτοιο και τέτοια μη αναστρέψιμη βλάβη μπορεί να οδηγήσει σε εκφυλιστικές ασθένειες όπως ο καρκίνος και οι καρδιακές παθήσεις.
Είναι το red espresso® ασφαλές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;


Ναι, είναι 100% ασφαλές, επειδή δεν περιέχει καφεΐνη. Είναι επίσης καλό για εσάς και το μωρό σας λόγο των πολυάριθμων οφέλων για την υγεία και τα ισχυρά αντιοξειδωτικά που περιέχει.
Είναι το red espresso® ασφαλές για τα παιδιά;


Ναι, είναι 100% ασφαλές και επίσης πολύ καλό για τα παιδιά λόγο ότι, εκτός από την μηδενική περιεκτικότητα σε καφεΐνη, είναι πλούσιο στα γνωστά οφέλη για την υγεία του Rooibos τσαγιού και τα ισχυρά αντιοξειδωτικά ανοσοκαταστολής που περιέχει.

Κάψουλες

Πόσες γεύσεις υπάρχουν στη συλλογή κάψουλων red espresso®;


Υπάρχουν 5 υπέροχες απολαυστικές γεύσεις μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε:
Original, Intenso, Βανίλια, Καραμέλα και Chai.
Υπάρχει καφεΐνη στις κάψουλες red espresso®;


Οχι. Το red espresso® είναι φτιαγμένο από 100% τσάι Rooibos που είναι φυτικά χωρίς καφεΐνη.
Είναι όλες οι κάψουλές red espresso® χωρίς ζάχαρη;


Ναί. Όλες οι γεύσεις red espresso® είναι χωρίς ζάχαρη.
Περιέχουν όλες οι κάψουλες red espresso® αντιοξειδωτικά;


Ναι, υπάρχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά σε όλες τις κάψουλες μας red espresso®
Είναι οι κάψουλες red espresso® συμβατές με όλες τις μηχανές Nespresso®;


Oι κάψουλες red espresso® είναι 100% συμβατές με όλες τις μηχανές Nespresso®, εκτός την σειρά VertuoLine.